SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

331 Reflex Brynje sikkerhedssko - S1P SRC Zoom

331 Reflex Brynje sikkerhedssko - S1P SRC

Varenummer: brynje331
Let og åndbar sikkerhedssko med snøre, tåværn, sømværn og ProNose.

Åndbar sikkerhedssko af slidstærkt læder/ruskind/tekstil og med smarte refleksdetaljer. Fleksibel og skridhæmmende ydersål. Svedabsorberende inderfór. Sandalen har en blød, komfortabel og svedabsorberende indlægssål med skumpude i hælen, der yder en ekstrem god stødabsorbering. ESD godkendt og med ProNose af let og slidstærkt LIBA® Smart materiale for ekstra slidstyrke.

Din speciel pris Ekskl. moms: 499,00 kr Inkl. moms: 623,75 kr

Normal pris: 1.029,00 kr

Din speciel pris Ekskl. moms: 499,00 kr Inkl. moms: 623,75 kr

Normal pris: 1.029,00 kr

Str. 44
Total quantity 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Let og åndbar sikkerhedssko med snøre, tåværn, sømværn og ProNose. Åndbar sikkerhedssko af slidstærkt læder/ruskind/tekstil og med smarte refleksdetaljer. Fleksibel og skridhæmmende ydersål. Svedabsorberende inderfór. Sandalen har en blød, komfortabel og svedabsorberende indlægssål med skumpude i hælen, der yder en ekstrem god stødabsorbering. ESD godkendt og med ProNose af let og slidstærkt LIBA® Smart materiale for ekstra slidstyrke. Serie 300 Ydersål Fleksibel, slidstærk og skridhæmmende ydersål af PU/PU. Overlæder Åndbart og slidstærkt læder/ruskind/tekstil Inderfór Svedabsorberende inderfór Indlægssål Blød og svedabsorberende indlægssål. Med skumpude i hælen, der giver en ekstrem god stødabsorbering Vægt 615g Særlige egenskaber Ekstra god stødabsorbering Smarte refleksdetaljer ESD-godkendt Brancher Let industri Byggeri / håndværk Transport og lager Størrelse 39-48 Godkendelse S1P SRC
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Brynje
Tags på produkter

  Andre har givet produktet disse tags:

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

331 Reflex Brynje sikkerhedssko - S1P SRC Let og åndbar sikkerhedssko med snøre, tåværn, sømværn og ProNose. Åndbar sikkerhedssko af slidstærkt læder/ruskind/tekstil og med smarte refleksdetaljer. Fleksibel og skridhæmmende ydersål. Svedabsorberende inderfór. Sandalen har en blød, komfortabel og svedabsorberende indlægssål med skumpude i hælen, der yder en ekstrem god stødabsorbering. ESD godkendt og med ProNose af let og slidstærkt LIBA® Smart materiale for ekstra slidstyrke.
499