SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Bata Industrials, model 96848 - S1p Zoom

Bata Industrials, model 96848 - S1p

Varenummer: bata-96848
Streetwear med sikkerhed er ordene som beskriver denne model fra Bata Industrials®. Til dig som savner en let og luftig sikkerhedssko med fokus på velvære og mest af alt - vække trendy opsigt. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale hvilket bevirker, at dine fødder er mindre fugtige og nemmere kan komme af med varmen. Dernæst vil du opleve en komfort ud over det sædvanlige, da stødabsorberingen er blød og lækker på højde med en løbesko. Det bløde sømværn gør sikkerhedsskoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde og den skridhæmmende Vibram® ydersål, sikrer dig god kontakt med underlaget, selv i glatte omgivelser. Er velegnet til dig som arbejder indendørs og har knæliggende arbejde i begrænset omfang.

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,00 kr Inkl. moms: 998,75 kr

Normal pris: 999,00 kr

* Påkrævede felter

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,00 kr Inkl. moms: 998,75 kr

Normal pris: 999,00 kr

Str. 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Let og luftig streetwear med sikkerhed. Streetwear med sikkerhed er ordene som beskriver denne model fra Bata Industrials®. Til dig som savner en let og luftig sikkerhedssko med fokus på velvære og mest af alt - vække trendy opsigt. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale hvilket bevirker, at dine fødder er mindre fugtige og nemmere kan komme af med varmen. Dernæst vil du opleve en komfort ud over det sædvanlige, da stødabsorberingen er blød og lækker på højde med en løbesko. Det bløde sømværn gør sikkerhedsskoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde og den skridhæmmende Vibram® ydersål, sikrer dig god kontakt med underlaget, selv i glatte omgivelser. Er velegnet til dig som arbejder indendørs og har knæliggende arbejde i begrænset omfang. Overdel i åndbart microfiber materiale Svedtransporterende inderforing Udtagelig skåleformet indlægssål Stødabsorberende EVA mellemsål Skridhæmmende Vibram® ydersål Beskyttelseståhætte, composite Blødt sømværn Mindre tåforstærkning Metalfri Antistatisk Stødabsorbering Oliebestandig ydersål
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Bata Industirials
  Godkendelser S1P
  Mand ell. dame Ikke tilgængelig
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bata Industrials, model 96848 - S1p Streetwear med sikkerhed er ordene som beskriver denne model fra Bata Industrials®. Til dig som savner en let og luftig sikkerhedssko med fokus på velvære og mest af alt - vække trendy opsigt. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale hvilket bevirker, at dine fødder er mindre fugtige og nemmere kan komme af med varmen. Dernæst vil du opleve en komfort ud over det sædvanlige, da stødabsorberingen er blød og lækker på højde med en løbesko. Det bløde sømværn gør sikkerhedsskoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde og den skridhæmmende Vibram® ydersål, sikrer dig god kontakt med underlaget, selv i glatte omgivelser. Er velegnet til dig som arbejder indendørs og har knæliggende arbejde i begrænset omfang.
799