SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Grisport sikkerhedssko S3 SRC Zoom

Grisport sikkerhedssko S3 SRC

Varenummer: 74653-grisport
Grisport, model 74653
Fleksibel og slidstærk letvægtssikkerhedssko i spændende design.

Trendy sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Overdelen er en kombination af sort dakar læder og åndbar vandafvisende tekstil. Den er dobbeltforet i åndbart materiale og sammen med den formstøbte sål, der har svedtrasporterende egenskaber, gør det skoen behaglig og komfortabel at have på. Den slidstærke og skridhæmmende unikke Vibram® sål i TPU sikre et godt fodfæste. Alt i alt en smart allround sikkerhedsko.
Ekskl. moms: 1.049,00 kr Inkl. moms: 1.311,25 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.049,00 kr Inkl. moms: 1.311,25 kr
Str. 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Grisport, model 74653 Fleksibel og slidstærk letvægtssikkerhedssko i spændende design. Trendy sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Overdelen er en kombination af sort dakar læder og åndbar vandafvisende tekstil. Den er dobbeltforet i åndbart materiale og sammen med den formstøbte sål, der har svedtrasporterende egenskaber, gør det skoen behaglig og komfortabel at have på. Den slidstærke og skridhæmmende unikke Vibram® sål i TPU sikre et godt fodfæste. Alt i alt en smart allround sikkerhedsko. Overdel i sort dakar læder og åndbart tekstil. Kraftig slidnæse. Formstøbt udtagelig indlægssål i svedtransporterende egenskaber. Stødabsorberende PU mellemsål Slidstærk og skridhæmmende Vibram ydersål i TPU med selvrensende kanaler. Vandafvisende Antistatisk Beskyttelseståhætte, stål Blødt sømværn Oliebestandig ydersål Slidnæse Stødabsorbering Vandafvisende
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Grisport
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Grisport sikkerhedssko S3 SRC Grisport, model 74653 Fleksibel og slidstærk letvægtssikkerhedssko i spændende design. Trendy sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Overdelen er en kombination af sort dakar læder og åndbar vandafvisende tekstil. Den er dobbeltforet i åndbart materiale og sammen med den formstøbte sål, der har svedtrasporterende egenskaber, gør det skoen behaglig og komfortabel at have på. Den slidstærke og skridhæmmende unikke Vibram® sål i TPU sikre et godt fodfæste. Alt i alt en smart allround sikkerhedsko.
1049