SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Grisport Boa sikkerhedssko S3 Zoom

Grisport Boa sikkerhedssko S3

Varenummer: gri-74763
Grisport, model 74763
Kvalitetsbevidst og slidstærk sikkerhedssko med Boa® lukning

Maskulin sikkerhedssko fra Grisport i cool design. Og nogle ville mene at det er lillebroren til model 74769. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne selv efter en lang dag på byggepladsen.
Ekskl. moms: 1.249,00 kr Inkl. moms: 1.561,25 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.249,00 kr Inkl. moms: 1.561,25 kr
Str. 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Grisport, model 74763 Kvalitetsbevidst og slidstærk sikkerhedssko med Boa® lukning Maskulin sikkerhedssko fra Grisport i cool design. Og nogle ville mene at det er lillebroren til model 74769. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne selv efter en lang dag på byggepladsen. Overdelen er vandafvisende fuldnarvet læder Nem Boa® lukning og kraftig slidnæse Inderforing i åndbare og svedtransporterende materialer Formstøbt udtagelig indlægssål med svedtransporterende egenskaber Stødabsorberende PU mellemsål Slidstærk og skridhæmmende Vibram® ydersål i TPU med selvrensende kanaler Antistatisk Beskyttelseståhætte, stål Blødt sømværn BOA lukning Oliebestandig ydersål Slidnæse Stødabsorbering Vandafvisende
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Grisport
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Grisport Boa sikkerhedssko S3 Grisport, model 74763 Kvalitetsbevidst og slidstærk sikkerhedssko med Boa® lukning Maskulin sikkerhedssko fra Grisport i cool design. Og nogle ville mene at det er lillebroren til model 74769. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne selv efter en lang dag på byggepladsen.
1249