SÅ ER DU SIKKER
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Grisport model S3 SRC Zoom

Grisport model S3 SRC

Varenummer: 74661-grisport
Smart og let sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne også efter 8 timer på job.

Overdelen er en kombination af sort Dakar læder og Drilex®-textil
Nem Boa® lukning og kraftig slidnæse
AT 488 special dobbeltforing i åndbare materialer
Formstøbt udtagelig indlægssål med svedtransporterende egenskaber
Stødabsorberende PU mellemsål
Slidstærk og skridhæmmende Vibram® ydersål i TPU med selvrensende kanaler.
Ekskl. moms: 1.199,00 kr Inkl. moms: 1.498,75 kr
Ekskl. moms: 1.199,00 kr Inkl. moms: 1.498,75 kr
Str. 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Smart og let sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne også efter 8 timer på job. Overdelen er en kombination af sort Dakar læder og Drilex®-textil Nem Boa® lukning og kraftig slidnæse AT 488 special dobbeltforing i åndbare materialer Formstøbt udtagelig indlægssål med svedtransporterende egenskaber Stødabsorberende PU mellemsål Slidstærk og skridhæmmende Vibram® ydersål i TPU med selvrensende kanaler.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Grisport
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Grisport model S3 SRC Smart og let sikkerhedssko i fedt design fra Grisport. Den smarte Boa® lukning gør det nemt og hurtigt at komme ind og ud af fodtøjet og derfor yderst velegnet til f.eks håndværkere, som i løbet af dagen skal ind og ud af boliger. Den slidstærke og unikke Vibram® sål sikrer et skridhæmmende fodfæste på stort set alle typer underlag. En sikkerhedssko som vil behage fødderne også efter 8 timer på job. Overdelen er en kombination af sort Dakar læder og Drilex®-textil Nem Boa® lukning og kraftig slidnæse AT 488 special dobbeltforing i åndbare materialer Formstøbt udtagelig indlægssål med svedtransporterende egenskaber Stødabsorberende PU mellemsål Slidstærk og skridhæmmende Vibram® ydersål i TPU med selvrensende kanaler.
1199