SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

IQ sox bambus T-shirt Zoom

IQ sox bambus T-shirt

Varenummer: IQsox-T-shirt
Lækker blød T-shirt, hvor der er fokus på kvalitet og de mange fordele bambus materialet har. Denne T-shirt er fremstillet i Premium bambus materiale, der absorberer fugt mange gange bedre end bomuld.

Bambus T-shirt er udviklet til at modvirke:
• Lugtgener
• Svedpletter i armhulerne

Bambusgarnet modvirker helt naturligt de lugtgener, der kan opstå efter 1 dags arbejde. Bambusgarnet tillader ikke bakterierne at udvikle sig i materialet, hvilket sker helt naturligt, og der er ingen kemi i denne t-shirt.
Undertøjet er fremstillet af den højste kvalitet og er derfor meget blødt.
Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr
Farve Str. Medium Large XLarge XXLarge 3XLarge
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Kvalitet undertøj fra danske brand IQ Sox som er førende i bambusstrømper og nu med undertøj. Undertøjet i bambus er ekstremt blødt, og en pasform tilpasset det danske marked. Denne T-shirt er fremstillet i det unikke Premium bambus materiale, der gør det ekstra blødt og med hele 95% bambus fibre i materialet. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus medvirker til at materialet kan "afdampe" igen, så du undgår svedigt undertøj. Derudover, så modvirker bambusfibrene naturligt svedlugt, da det er naturligt antibakterielt, 95% Premium bambus fibre / 5% elastan Tøjet skal kun vaskes på 40 grader og tåler ikke tørretumbler.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

IQ sox bambus T-shirt Lækker blød T-shirt, hvor der er fokus på kvalitet og de mange fordele bambus materialet har. Denne T-shirt er fremstillet i Premium bambus materiale, der absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus T-shirt er udviklet til at modvirke: • Lugtgener • Svedpletter i armhulerne Bambusgarnet modvirker helt naturligt de lugtgener, der kan opstå efter 1 dags arbejde. Bambusgarnet tillader ikke bakterierne at udvikle sig i materialet, hvilket sker helt naturligt, og der er ingen kemi i denne t-shirt. Undertøjet er fremstillet af den højste kvalitet og er derfor meget blødt.
120