SÅ ER DU SIKKER
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Shorts med hængelommer ZAFRA | MASCOT® HARDWEAR Zoom

Shorts med hængelommer ZAFRA | MASCOT® HARDWEAR

Varenummer: 09349-154-09
Slidstærke trenålssømme forlænger produktets levetid.
Den lave talje med formskåret linning sikrer, at bukserne følger og støtter alle kroppens bevægelser.
Hængelommer i slidstærk CORDURA® med ekstra lommer til værktøj.
Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits.
Tommestoklomme og penlomme i slidstærk CORDURA®.

Tonålssømme og trenålssømme på ben og i skridt. Lav talje og formskåret linning. Bæltestropper. D-ring. Værktøjsstrop i begge sider af linning. Gylp med lynlås. Hængelommer i CORDURA®, ekstra lommer og stropper til værktøj. Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits. Indstik til hængelommer. Forlommer. Baglommer med forstærkninger, klap og lynlukning. Hammerstropper er regulerbare. Lårlomme med forstærkninger og klap med lynlukning. Telefonlårlomme. Tommestoklomme i CORDURA®. Penlomme i CORDURA®. Kontrastsyninger.
Ekskl. moms: 473,00 kr Inkl. moms: 591,25 kr
Ekskl. moms: 473,00 kr Inkl. moms: 591,25 kr
Str. 42 43 44 45 46 47 48 49 50 52 54 56 58 60 62
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Slidstærke trenålssømme forlænger produktets levetid. Den lave talje med formskåret linning sikrer, at bukserne følger og støtter alle kroppens bevægelser. Hængelommer i slidstærk CORDURA® med ekstra lommer til værktøj. Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits. Tommestoklomme og penlomme i slidstærk CORDURA®. Tonålssømme og trenålssømme på ben og i skridt. Lav talje og formskåret linning. Bæltestropper. D-ring. Værktøjsstrop i begge sider af linning. Gylp med lynlås. Hængelommer i CORDURA®, ekstra lommer og stropper til værktøj. Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits. Indstik til hængelommer. Forlommer. Baglommer med forstærkninger, klap og lynlukning. Hammerstropper er regulerbare. Lårlomme med forstærkninger og klap med lynlukning. Telefonlårlomme. Tommestoklomme i CORDURA®. Penlomme i CORDURA®. Kontrastsyninger.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Mascot
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Shorts med hængelommer ZAFRA | MASCOT® HARDWEAR Slidstærke trenålssømme forlænger produktets levetid. Den lave talje med formskåret linning sikrer, at bukserne følger og støtter alle kroppens bevægelser. Hængelommer i slidstærk CORDURA® med ekstra lommer til værktøj. Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits. Tommestoklomme og penlomme i slidstærk CORDURA®. Tonålssømme og trenålssømme på ben og i skridt. Lav talje og formskåret linning. Bæltestropper. D-ring. Værktøjsstrop i begge sider af linning. Gylp med lynlås. Hængelommer i CORDURA®, ekstra lommer og stropper til værktøj. Magneter i hængelomme til fastholdelse af søm, skruer og bits. Indstik til hængelommer. Forlommer. Baglommer med forstærkninger, klap og lynlukning. Hammerstropper er regulerbare. Lårlomme med forstærkninger og klap med lynlukning. Telefonlårlomme. Tommestoklomme i CORDURA®. Penlomme i CORDURA®. Kontrastsyninger.
473