SÅ ER DU SIKKER
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Sanita original flex træsko - hvid Zoom

Sanita original flex træsko - hvid

Varenummer: 1500314.01
Sanita Original flex træsko har en unik opbygget sål og den høje kvalitet af råvarene sikrer en god slidstyrke og holdbarhed. Træskoene har en blød og behagelig polstring omkring vristen samt en god pasform og fleksibilitet. Sanita træsko er godkendt i henhold til den gældende sikkerhedslovgivning.

Kvaliteten af læderet er høj og sikrer udover komfort også lang holdbarhed.

Indlægssålen er fremstillet af ikke-allergifremkaldende læder og er god til at lede varme og fugt væk fra fødderne.
Producent: Sanita Footwear
Materiale: PU og gummi (giver et godt greb i underlaget og gør skoen skridsikker)
Farve: Hvid
Godkendelse: Klasse OB SRC (Basiskrav (ingen tåbeskyttelse, skridsikker i højeste klasse).
Ekskl. moms: 365,00 kr Inkl. moms: 456,25 kr
Ekskl. moms: 365,00 kr Inkl. moms: 456,25 kr
Str. 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Sanita Original flex træsko har en unik opbygget sål og den høje kvalitet af råvarene sikrer en god slidstyrke og holdbarhed. Træskoene har en blød og behagelig polstring omkring vristen samt en god pasform og fleksibilitet. Sanita træsko er godkendt i henhold til den gældende sikkerhedslovgivning. Kvaliteten af læderet er høj og sikrer udover komfort også lang holdbarhed. Indlægssålen er fremstillet af ikke-allergifremkaldende læder og er god til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Producent: Sanita Footwear Materiale: PU og gummi (giver et godt greb i underlaget og gør skoen skridsikker) Farve: Hvid Godkendelse: Klasse OB SRC (Basiskrav (ingen tåbeskyttelse, skridsikker i højeste klasse).
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Sanita
  Godkendelser 01
  Mand ell. dame Unisex
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Sanita original flex træsko - hvid Sanita Original flex træsko har en unik opbygget sål og den høje kvalitet af råvarene sikrer en god slidstyrke og holdbarhed. Træskoene har en blød og behagelig polstring omkring vristen samt en god pasform og fleksibilitet. Sanita træsko er godkendt i henhold til den gældende sikkerhedslovgivning. Kvaliteten af læderet er høj og sikrer udover komfort også lang holdbarhed. Indlægssålen er fremstillet af ikke-allergifremkaldende læder og er god til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Producent: Sanita Footwear Materiale: PU og gummi (giver et godt greb i underlaget og gør skoen skridsikker) Farve: Hvid Godkendelse: Klasse OB SRC (Basiskrav (ingen tåbeskyttelse, skridsikker i højeste klasse).
365