SÅ ER DU SIKKER
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Snicker's fleecejakke Zoom

37.5® teknologi Snickers fleecejakke i stålgrå

Varenummer: 8004-5800
En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr.

37.5® teknologi, som er afkølende
Refleksdetaljer
Lommer med lynlås
Slim fit design
Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
Ekskl. moms: 665,00 kr Inkl. moms: 831,25 kr
Ekskl. moms: 665,00 kr Inkl. moms: 831,25 kr
Str. XS S M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr. 37.5® teknologi, som er afkølende Refleksdetaljer Lommer med lynlås Slim fit design Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Snickers workwear
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

37.5® teknologi Snickers fleecejakke i stålgrå En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr. 37.5® teknologi, som er afkølende Refleksdetaljer Lommer med lynlås Slim fit design Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
665