SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Terra, model 16107 Cool letvægts sikkerhedssko Zoom

Terra, model 16107 Cool letvægts sikkerhedssko

Varenummer: 16107-terra
Let sikkerhedssko i sporty design fra Terra. Sikkerhedsskoen som ikke mærkes som en sikkerhedssko men som giver én fornemmelsen af, at være på vej til sportsstævne – Den er luftig og udviklet i åndbart microfiber mesh med anatomisk udformet tåhætte samt Cleanfeet® teknologi for bedre indeklima. Den er metalfri, god stødabsorbering og udstyret med 3M® reflekser for bedre synlighed. En cool trend-basker som sætter standarden på værkstedet.
Ekskl. moms: 1.249,00 kr Inkl. moms: 1.561,25 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.249,00 kr Inkl. moms: 1.561,25 kr
Str. 41 42 43 44 45 46 47
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Let sikkerhedssko i sporty design fra Terra. Sikkerhedsskoen som ikke mærkes som en sikkerhedssko men som giver én fornemmelsen af, at være på vej til sportsstævne – Den er luftig og udviklet i åndbart microfiber mesh med anatomisk udformet tåhætte samt Cleanfeet® teknologi for bedre indeklima. Den er metalfri, god stødabsorbering og udstyret med 3M® reflekser for bedre synlighed. En cool trend-basker som sætter standarden på værkstedet. Overdelen er åndbart microfiber og micro-mesh Svedabsorberende inderforing i mesh-materiale med Cleanfeet® teknologi Formstøbt udtagelig EVA indlægssål Stødabsorberende EVA mellemsål Stabiliserende TPU svangstøtte Skridhæmmende gummi ydersål Velegnet til let industri Antistatisk Beskyttelseståhætte, composite Blødt sømværn ESD - godkendt Metalfri Stødabsorbering
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Terra
  Godkendelser S1P
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Terra, model 16107 Cool letvægts sikkerhedssko Let sikkerhedssko i sporty design fra Terra. Sikkerhedsskoen som ikke mærkes som en sikkerhedssko men som giver én fornemmelsen af, at være på vej til sportsstævne – Den er luftig og udviklet i åndbart microfiber mesh med anatomisk udformet tåhætte samt Cleanfeet® teknologi for bedre indeklima. Den er metalfri, god stødabsorbering og udstyret med 3M® reflekser for bedre synlighed. En cool trend-basker som sætter standarden på værkstedet.
1249