SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Terra letvægts sikkerhedssko S3 Zoom

Terra letvægts sikkerhedssko S3

Varenummer: 96015-terra
Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform.

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,20 kr Inkl. moms: 999,00 kr

Normal pris: 1.099,00 kr

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,20 kr Inkl. moms: 999,00 kr

Normal pris: 1.099,00 kr

Str. 42
Total quantity 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform. Overdel i vandafvisende nubuck læder og ventilerende tekstilnet Tåforstærkning i stærk gummi materiale Cleanfeet® behandlet inderforing Udtagelige indlægssål med svedtransporterende egenskaber Stødabsorberende PU mellemsål Skridhæmmende gummi ydersål
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Terra
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Terra letvægts sikkerhedssko S3 Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform.
799.2