SÅ ER DU SIKKER

Billig fragt*. Privatadresse kr. 69.- I Erhvervsadresse kr.59.- I Vælg selv udleveringssted. kr. 49.-

VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  eDankort  Paypal  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SÅ ER DU SIKKER

Terra Boa sikkerheds kondisko og helt fri for metal - UDGÅR Zoom

Terra Boa sikkerheds kondisko og helt fri for metal - UDGÅR

Varenummer: Terra-26001
Style your feet - det er mottoet for forårets nyhed fra Terra. Model 26001 er både let og luftig og giver dig i den grad følelsen af velvære. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale, og du vil derfor opleve, at det er nemmere for dine fødder at komme af med varmen. I det hele taget er der sat stor fokus på komfort og funktionalitet, da sikkerhedsskoen indeholder den unikke CleanFeet® inderforing, der mindsker lugtgener samt en mellemsål med en stødabsorbering på højde med løbesko.

Det smarte Boa® lukkesystem sparer dig for tid, når du skal have dine sko på og af samt optimal tilpasning til foden - selv i yderpositioner. Det bløde sømværn gør skoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde, og den skridhæmmende ydersål sikrer dig god kontakt med underlaget selv i glatte omgivelser. Model 26001 fra Terra, egner sig til dig med begrænset knæliggende arbejde og opgaver der ikke kræver robust fodtøj.

Din speciel pris Ekskl. moms: 1.199,00 kr Inkl. moms: 1.498,75 kr

Normal pris: 1.349,00 kr

* Påkrævede felter

Din speciel pris Ekskl. moms: 1.199,00 kr Inkl. moms: 1.498,75 kr

Normal pris: 1.349,00 kr

Str. 43
Total quantity 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Style your feet - det er mottoet for forårets nyhed fra Terra. Model 26001 er både let og luftig og giver dig i den grad følelsen af velvære. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale, og du vil derfor opleve, at det er nemmere for dine fødder at komme af med varmen. I det hele taget er der sat stor fokus på komfort og funktionalitet, da sikkerhedsskoen indeholder den unikke CleanFeet® inderforing, der mindsker lugtgener samt en mellemsål med en stødabsorbering på højde med løbesko. Det smarte Boa® lukkesystem sparer dig for tid, når du skal have dine sko på og af samt optimal tilpasning til foden - selv i yderpositioner. Det bløde sømværn gør skoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde, og den skridhæmmende ydersål sikrer dig god kontakt med underlaget selv i glatte omgivelser. Model 26001 fra Terra, egner sig til dig med begrænset knæliggende arbejde og opgaver der ikke kræver robust fodtøj. Overdel i åndbart microfiber materiale CleanFeet® teknologi for bedre indeklima Komprimeret og stødabsorberende EVA mellemsål Formstøbt indlægssål Skridhæmmende ydersål af gummimateriale Beskyttelseståhætte, composite Blødt sømværn Mindre tåforstærkning Metalfri ESD - godkendt BOA lukning Antistatisk Stødabsorbering
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Terra
  Godkendelser S1P
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Terra Boa sikkerheds kondisko og helt fri for metal - UDGÅR Style your feet - det er mottoet for forårets nyhed fra Terra. Model 26001 er både let og luftig og giver dig i den grad følelsen af velvære. Overdelen er udviklet i åndbart microfiber materiale, og du vil derfor opleve, at det er nemmere for dine fødder at komme af med varmen. I det hele taget er der sat stor fokus på komfort og funktionalitet, da sikkerhedsskoen indeholder den unikke CleanFeet® inderforing, der mindsker lugtgener samt en mellemsål med en stødabsorbering på højde med løbesko. Det smarte Boa® lukkesystem sparer dig for tid, når du skal have dine sko på og af samt optimal tilpasning til foden - selv i yderpositioner. Det bløde sømværn gør skoen mere bøjelig ved knæliggende arbejde, og den skridhæmmende ydersål sikrer dig god kontakt med underlaget selv i glatte omgivelser. Model 26001 fra Terra, egner sig til dig med begrænset knæliggende arbejde og opgaver der ikke kræver robust fodtøj.
1199